Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6.30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες, νέοι και νέες,
Ετοιμάζουν νέο ασφαλιστικό νόμο, ο οποίος θα περιλαμβάνει νέες δραματικές παραπέρα περικοπές σε κύριες κι επικουρικές συντάξεις, αύξηση εργατικών εισφορών, μείωση εργοδοτικών εισφορών, σφαγιασμό έως και κατάργηση των εφάπαξ, νέα μεγάλη συρρίκνωση ότι έχει απομείνει σε δωρεάν ιατροφαρμακευτικές παροχές.
Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚΝΔ φρόντισαν διαχρονικά με τη στήριξη του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού και τις διορισμένες διοικήσεις των Ασφαλιστικών Ταμείων φρόντισαν να φορτώσουν τα ταμεία με ομόλογα ύψους άνω των 25 δις αντί χρηματοδότησης.
Οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚΝΔ φρόντισαν με νόμους να υποχρεώσουν τα Ταμεία, να αναθέτουν τη διαχείριση των αποθεματικών στο τραπεζικό κεφάλαιο - έτσι φτάσαμε σήμερα 17 δις ευρώ περίπου να τα ξεκοκαλίζουν οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές.
Η κυβέρνηση εξαπατά και κοροϊδεύει. Οι διαβεβαιώσεις της ότι δε θα θιγούν οι συντάξεις και οι παροχές είναι πέρα για πέρα ψευδείς.
Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να ανεχθούμε ένα νέο έγκλημα σε βάρος της Κοινωνικής Ασφάλισης. Πρέπει να ματαιώσουμε τη χαριστική βολή στα Ασφαλιστικά Ταμεία. Οι αρνητικές εξελίξεις δυναμιτίζουν το παρόν και το μέλλον της Κοινωνικής Ασφάλισης, κατεπέκταση και το μέλλον των παιδιών μας, της νέα γενιάς γενικότερα.
Έχουμε χρέος να μην ανεχτούμε να γίνουμε οι σύγχρονοι δούλοι.
Λαϊκός ξεσηκωμός τώρα! Παντού λαϊκή συμμαχία για την παρεμπόδιση αυτής της πολιτικής και την ανατροπή της. Για μια εξουσία και οικονομία, όπου ο λαός θα διαφεντεύει τον πλούτο που παράγει, χωρίς μονοπώλια, χωρίς καπιταλιστές. Μόνο αυτή η εξουσία μπορεί να διασφαλίσει τις συντάξεις, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και παροχές υψηλού επιπέδου.
Κάτω η κυβέρνηση και τα κόμματα της πλουτοκρατίας.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 4 ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΙΣ 6.30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΠΛ. ΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ