Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Υποψήφιοι Λαϊκής Συσπείρωσης στον Νομό Ηλείας

   Πρόσφατα, το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι ο Νίκος Καραθανασόπουλος, Βουλευτής Αχαΐας του ΚΚΕ, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ και της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, γεννημένος το 1957, οικονομολόγος,  θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με το συνδυασμό της «Λαϊκής Συσπείρωσης».
     Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης για το νομό μας και οι υποψήφιοι δήμαρχοι για τους δήμους είναι:
  • Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης: Καραπάνος Γεώργιος του Νικολάου. Γεννημένος το 1953. Ελεύθερος επαγγελματίας. Μέλος της Ν.Ε. Ηλείας του ΚΚΕ. Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αμαλιάδας από το 1998 ως το 2002. Νομαρχιακός σύμβουλος από το 2006. Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στις 6 τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις.
  • Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Πύργου: Γιάνναρος Χρήστος του Παναγιώτη. Γεννημένος το 1980 στην Παλαιοβαρβάσαινα Ηλείας. Μηχανολόγος μηχανικός. Γραμματέας της Ν.Ε. Ηλείας του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ το 2007.
  • Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ήλιδας: Κολόσακας Άγγελος του Κωνσταντίνου. Γεννημένος το 1959 στην Αμαλιάδα, δάσκαλος.  Μέλος της Ν.Ε. Ηλείας του ΚΚΕ. Μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Ν. Ηλείας. Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αμαλιάδας από το 1998 ως το 2010, μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου Δασκάλων και νηπιαγωγών Αμαλιάδας.
  • Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Πηνειού: Μπούζης Άγγελος του Γεωργίου. Γεννημένος το 1953. Στέλεχος του ΚΚΕ. Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ το 2007. Μέλος του Δ.Σ. του συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηλείας και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ Ν. Ηλείας. 
  • Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανδρίτσαινας: Κάγκουρας Δημήτριος του Ηλία. Γεννημένος το 1950. Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Ζαχάρως. Μέλος της Ν.Ε. Ηλείας του ΚΚΕ. Υποψήφιος νομάρχης Ηλείας με τη ΝΑΣ το 1998. Υποψήφιος δήμαρχος Ζαχάρως με τη ΔΑΣ το 2002. Υποψήφιος δήμαρχος Σκιλλούντος με τη ΔΑΣ το 2006.
  • Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ζαχάρως: Γιαννόπουλος Χρήστος του Δημοσθένη. Γεννημένος το 1964, αγρότης. Μέλος της Ν.Ε. Ηλείας του ΚΚΕ, και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ. Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας. Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ σε 5 εκλογικές αναμετρήσεις. 
  • Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας: Αναστασόπουλος Σωτήρης του Διονυσίου. Γεννημένος το 1953, εφοριακός. Στέλεχος του ΚΚΕ. Υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ το 2002, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αρχαίας Ολυμπίας με τη ΔΑΣ το 2006.
  • Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Ανδραβίδας–Κυλλήνης: Θεοδωρόπουλος Γιάννης του Γεωργίου. Γεννημένος το 1951, γεωπόνος. Στέλεχος του ΚΚΕ. Υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ σε 4 εκλογικές αναμετρήσεις. Υποψήφιος δήμαρχος Λεχαινών με την ΔΑΣ το 1994.