Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΗΔΕΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ!

Με πιλότο τη μη μισθολογική αναγνώριση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών (κατάταξη στο ΜΚ 18 ανεξάρτητα από προϋπηρεσία), η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου προχωράει στη γενικευμένη κλοπή της προϋπηρεσίας όλων των δημοσίων υπάλληλων.
Στην εφαρμοστική εγκύκλιο για το ενιαίο μισθολόγιο αναφέρεται ρητά ότι:
«…ο πλεονάζων χρόνος που τυχόν απομένει μετά την ανωτέρω μισθολογική κατάταξη των υπαλλήλων στους οικείους βαθμούς και Μ.Κ. δεν θα ληφθεί υπόψη για τη μισθολογική εξέλιξη στο επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο. Συνεπώς, το επόμενο μισθολογικό κλιμάκιο σε όλους τους υπαλλήλους θα δοθεί μετά την παρέλευση διετίας ή τριετίας από την ημερομηνία έναρξης ισχύος των διατάξεων του κεφαλαίου δεύτερου του κοινοποιούμενου νόμου (1-11-2011)».
Σε απλά ελληνικά ο πλεονάζων χρόνος που έχουν οι υπάλληλοι μηδενίζεται από 1/11/2011!!! Έτσι π.χ. για κάποιον που έχει υπηρεσία τρία χρόνια παρά μία μέρα θα μηδενιστεί συνολικά κάθε προϋπηρεσία και η μισθολογική του εξέλιξη θα ξεκινήσει σα να ήταν νεοδιόριστος!!!
Η βαρβαρότητα δεν έχει τέλος. Κόβουν τα πάντα από το λαό για να στηρίξουν την κερδοφορία των τραπεζιτών, του κεφαλαίου. Για να σώσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και το καπιταλιστικό σύστημα.
Δεν θα σταματήσουν εδώ! Το μαύρο μέτωπο της νέας κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ-ΛΑΟΣ – ΕΕ - κεφαλαίου, με την στήριξη Δημοκρατικής Συμμαχίας και των άλλων προθύμων, ήρθε για να πάρει ακόμα σκληρότερα μέτρα, όπως:νέα μείωση μισθών και συντάξεων, ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας και γενικευμένες ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων εργασίας, χτύπημα των ασφαλιστικών ταμείων κ.α. (βλ. προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης).
Καμιά αναμονή! Τώρα είναι η ώρα να παρέμβει αποφασιστικά ο λαός.
1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ
ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ - ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ

Αθήνα, 24/11/2011