Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ημερίδα με θέμα: Αποκομιδή και διαχείριση απορριμμάτων με άξονα τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Η πρόταση του ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις του για τα λαϊκά προβλήματα διοργανώνει ημερίδα για να προβάλλει τις θέσεις του για την αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων που είναι άρρηκτα δεμένη με την δημόσια υγεία, το λαϊκο εισόδημα, τις εργασιακές σχέσεις, το περιβάλλον.
Προβάλλοντας τις θέσεις του το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, το λαό, να αγωνιστούν για αυτές, επισημαίνει ωστόσο ότι οι συνθήκες όπου κυριαρχούν τα μονοπώλια, οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι και τα συμφέροντα τους, οι όποιες θετικές εξελίξεις σαν αποτέλεσμα διεκδίκησης και πάλης του ταξικού, οργανωμένου λαϊκού κινήματος, θα είναι προσωρινές και θα υπολείπονται σημαντικά από τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων.
Για την ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος των αποβλήτων υπάρχει διέξοδος, υπάρχει δρόμος.
Είναι ο δρόμος της μαζικής οργανωμένης εργατικής, λαϊκής πάλης, ο δρόμος της ρήξης, της ανατροπής του εκμεταλλευτικού συστήματος, ο δρόμος της Λαϊκής Εξουσίας και οικονομίας, ο δρόμος του Σοσιαλισμού.

Το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης:
  • Χαιρετισμός από τον Χρήστο Γιάνναρο, γραμματέα της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ και μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου-Κεφαλλονιάς-Ζακύνθου.
  • Η πρόταση του ΚΚΕ για την αποκομιδή και την διαχείριση των απορριμμάτων, Άγγελος Κολόσακας, μέλος ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας με την Λαϊκή Συσπείρωση.
  • Ενεργειακή αξιοποίηση απορριμμάτων και επιπτώσεις στην ζωή των Λαϊκών οικογενειών, Δημήτρης Σαρρής, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Πελοποννήσου-Κεφαλλονιάς-Ζακύνθου και καθηγητής Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΙΟΥΛΗ, ώρα 8 μ.μ.
Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας