Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ –ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ


ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΜΕ –ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
Όλοι και όλες στην 48ωρη πανελλαδική πανεργατική 
 
απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ:

Τρίτη 28 Ιούνη στις 10.00 π.μ. στην πλ. ΟΤΕ στον Πύργο

Τετάρτη 29 Ιούνη στις 10.00 π.μ. στις πλατείες 
 
Δεξαμενής και Λάπατο στον Πύργο.
Για να είναι μαζική καθολική η καταδίκη των αντιλαϊκών μέτρων και ισχυρό το μήνυμα μας σε πλουτοκρατία, κυβέρνηση και τρόικα.
  • Για να είναι αυτή η απεργία αφετηρία ματαίωσης μέσα από τους αγώνες μας αυτών των βαρβάρων μέτρων ακόμα και αν η κυβερνητική πλειοψηφία ,μαζί πιθανόν με άλλους πρόθυμους τα ψηφίσουν.
  • Να μπούμε ορμητικά στον αγώνα για να φέρουμε πιο κοντά τη μέρα που θα απαλλαγούμε οριστικά από την ταξική εκμετάλλευση και την καταπίεση. Μόνο τότε θα σωθούμε και θα σωθεί ο τόπος οριστικά από χρεωκοπίες, κρίσεις, μνημόνια, δανειστές και την ανεργία.
ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ –ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ ΧΑΜΕΝΟ
Η κρίση είναι βαθειά και οξύνεται παραπέρα. Δεν είναι αποτέλεσμα κλεφτών και κακών διαχειριστών δεν είναι κρίση χρέους. Αυτά είναι τα συμπτώματα δεν είναι η ασθένεια.. Είναι κρίση υπέρ-συσσώρευσης κεφαλαίων και υπερπαραγωγής. Είναι κρίση του καπιταλισμού. Είναι κρίση που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά όλες τις χώρες. Για αυτό και η επίθεση στα εργατικά, λαϊκά δικαιώματα δεν έχει τέλος.
Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ - ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
  • Δεν παζαρεύουμε απλά την απόσυρση του μνημονίου. Παλεύουμε ενάντια στις πολιτικές που γενούν τα μνημόνια.
  • Δεν θέλουμε μόνο να φύγει το ΠΑΣΟΚ, να αλλάξει και πάλι ο διαχειριστής .Θέλουμε να τελειώνουμε με το κεφάλαιο και τις πολυεθνικές ,τα συμφέροντα των οποίων διαχειρίζονται οι διάφοροι διαχειριστές.
Όποιοι και να είναι οι διαχειριστές του καπιταλισμού στην Ελλάδα και την Ευρώπη πιο ανθρώπινος δεν γίνεται ο καπιταλισμός. Θα γίνεται όλο και πιο βάρβαρος απέναντι στα λαϊκά στρώματα.
Να μην πέσουμε στη παγίδα των Δημοψηφισμάτων. Πρόκειται για αποπροσανατολισμό, καρικατούρα δήθεν «άμεσης δημοκρατίας». Στην ουσία επιδιώκουν την αντιδραστικοποίηση του συστήματος και το πέρασμα της αντιλαϊκής πολιτικής με τη συμμετοχή του λαού.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Είναι ώρες ευθύνης για όλους μας και κυρίως για όσους με την ψήφο τους και την στάση τους ενίσχυαν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ, τα κόμματα του ευρωμονόδρομου.
Να δυναμώσουμε το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), την Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ), την Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) δυναμώνοντας έτσι την κοινή δράση όλων των λαϊκών στρωμάτων. Να δημιουργήσουμε παντού γερές βάσεις της συμμαχίας στον κλάδο, στην γειτονιά, με λαϊκές επιτροπές παντού.

Συμμετέχουμε στις συγκεντρώσεις-πικετοφορίες του ΠΑΜΕ την Δευτέρα 
27/06/2011:

Πύργο: Πλατεία ΟΤΕ, 8:00 μμ

Αμαλιάδα: 
 
Ζαχάρω: Κεντρική Πλατεία, 9:00 μμ