Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Κάλεσμα συνδικάτου οικοδόμων Νομού Ηλείας

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ

Καλούμε τους συναδέλφους οικοδόμους, τους εργαζόμενους στα συναφή επαγγέλματα, έλληνες και μετανάστες, τους νέους, τους άνεργους, τις οικογένειες τους, σε 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ με την ανακοίνωση των νέων αντεργατικών μέτρων και την προώθησή τους για ψήφιση στη Βουλή.
Να παλέψουμε για την ανατροπή τους.
  • Πάλη για την προστασία της ζωής της εργατικής και λαϊκής οικογένειας από την ανεργία, τη μείωση των εισοδημάτων και συντάξεων, την κατάργηση των ΒΑΕ, την βαριά φορολογία και την ακρίβεια.
  • Πάλη ενάντια στη νέα κατακρεούργηση σε ότι έχει μείνει στα κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Όχι στην ιδιωτικοποίηση και την παράδοση του δημόσιου πλούτου σε μονοπωλιακούς ομίλους.
Το πραγματικό δίλημμα είναι: "`Η θα υποταχθούμε στο νέο εργασιακό μεσαίωνα ή θα σηκώσουμε κεφάλι, θα αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή χωρίς εκμεταλλευτές και μονοπώλια!".
Γύρνα την πλάτη στην συμβιβασμένη συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΣΕΕ, στην διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πύργου που είναι εμπόδιο στη λαϊκή πάλη, στη ριζοσπαστικοποίηση των λαϊκών στρωμάτων. Δε θέλουν να συγκρουστούν ούτε με την κυβέρνηση, ούτε με τους βιομήχανους, τραπεζίτες, το μεγάλο κεφάλαιο, τους υπεύθυνους για όλα τα δεινά που τραβάει ο λαός.
Εγκαταλείψτε τους!
Τούτες τις ώρες στάσου όρθιος! Μπες μπροστά, πάλεψε!
Ενίσχυσε την δράση του συνδικάτου, κάνε δική σου υπόθεση την οργάνωση της απεργίας.
Έχουμε τη δύναμη, μπορούμε!

Το Δ.Σ. του Συνδικάτου