Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Σχετικά με τις δηλώσεις Χατζηλάμπρου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ν. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Β. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ.


    Έρχεται η στιγμή που «κάθε κατεργάρης πάει στον πάγκο του». Αυτό ισχύει και για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ Β. Χατζηλάμπρου. Σαν να ήταν στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έκανε κριτική στην κυβέρνηση, κατά την διάρκεια της περιοδείας του στην Ηλεία, γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν έχει κάνει νόμο το «σχέδιο ανασυγκρότησης» της πυρόπληκτης Ηλείας. Δηλαδή, με λίγα λόγια κι αυτός διεκδικεί να γίνουν πράξη το ξεκλήρισμα των μικρομεσαίων αγροτών που προωθεί η νέα ΚΑΠ, η αλλαγή χρήσης γης και η παράδοση ολόκληρων περιοχών της Ηλείας σε μεγάλες τουριστικές και κατασκευαστικές επιχειρήσεις, παράδοση των χρημάτων του Ταμείου Πυρόπληκτων στο κεφάλαιο. Θα μετατρέψουν τους εργαζόμενους και τους μικρομεσαίους αγρότες σε γκαρσόνια των μονοπωλίων. Αυτό είναι το σχέδιο ανασυγκρότησης που ετοίμασε το ΠΑΣΟΚ. Αυτός είναι «ο περιφερειακός σχεδιασμός και η ανάπτυξη για τον τόπο και τους πολίτες» που επικαλείται ο Β. Χατζηλάμπρου και ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.
    Οι μάσκες έπεσαν. Τέσσερα χρόνια στήριζαν και συνεργάζονταν με το ΠΑΣΟΚ. Αυτό ομολογούν με μασημένα λόγια ότι θα κάνουν και στη συνέχεια. Απλά η συμμετοχή τους στις εκλογές ένα στόχο υπηρετεί: να μπερδέψουν τον κόσμο, να αρπάξουν ό,τι μπορούν από τη λαϊκή δυσαρέσκεια για να μην εκφραστεί στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης που στηρίζει το ΚΚΕ.
    Και μετά τις εκλογές ο Β. Χατζηλάμπρου μαζί με τους εργατοπατέρες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα κρατάνε την πατερίτσα της αντιλαϊκής πολιτικής των κομμάτων της πλουτοκρατίες και της ΕΕ.
ΠΑΤΡΑ,1/11/2010