Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Ανακοίνωση για τις εκλογές


Δώσαμε μια κρίσιμη εκλογική μάχη τόσο στην Αμαλιάδα όσο και στην Πηνεία, είχαμε ένα αποτέλεσμα, που μας δίνει αντοχή για τους δύσκολους αγώνες που έχουμε μπροστά μας.
Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό να αναδείξουν τα πραγματικά προβλήματα που έχει ο λαός και όχι τα ψεύτικα διλλήματα που έβαζαν οι άλλοι συνδυασμοί.
Η αύξηση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στήριξε το ΚΚΕ, αναδεικνύουν ακόμα πιο επιτακτικά την ανάγκη ο λαός να χρησιμοποιήσει τη δύναμη που έχει για να συμβάλει στη λαϊκή ενότητα, στη συσπείρωση, στην οργάνωση και καθημερινή του πάλη για να αποτρέψουμε τα χειρότερα και να έρθουν καλύτερες μέρες στον τόπο μας.
Σήμερα μπαίνει το ζήτημα της απάντησης που θα δώσουν οι εργαζόμενοι, τα πλατιά λαϊκά στρώματα, που ήδη υποφέρουν και θα συνεχίσουν να συνθλίβονται από το σύνολο των αντιλαϊκών μέτρων.
Πρώτο αγωνιστικό ραντεβού να αποτελέσει το συλλαλητήριο που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΚΚΕ, την Δευτέρα 15 Νοέμβρη – μέρα επίσκεψης της τρόικας στην Ελλάδα - στις 7μ.μ. στην πλατεία ΟΤΕ στον Πύργο.
Βασίλης Αντ. Πολυζωγόπουλος