Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Οι εκλογές είναι πολιτικές, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί οι περιφέρειες και οι δήμοι με τον «Καλλικράτη», με τον οποίο συμφώνησαν όλα τα κόμματα, εκτός από το ΚΚΕ, είναι κρατικός μηχανισμός δίπλα στην κυβέρνηση και στην υπηρεσία των μεγαλοεπιχειρηματιών.
Η ψήφος στη «Λαϊκή Συσπείρωση»:
Αποτελεί τη μόνη ξεκάθαρη καταδίκη της πολιτικής που οδηγεί το λαό στη φτώχεια, στην ανασφάλεια, στην ανεργία, για τα κέρδη των μονοπωλίων. Είναι η μόνη ξεκάθαρη ψήφος κατά του Μνημονίου, του «Καλλικράτη», της ΕΕ.
Εκφράζει την απαίτηση να πληρώσουν την κρίση και το χρέος αυτοί που τα δημιουργούν με τις μεγάλες φοροαπαλλαγές και τις κρατικές χρηματοδοτήσεις που απολαμβάνουν οι μεγάλοι επιχειρηματίες.
Είναι ψήφος τιμωρίας του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑ.Ο.Σ. που κοροϊδεύουν. Στηρίζουν υποψήφιους που παριστάνουν τους ανεξάρτητους, ότι δήθεν είναι κατά του Μνημονίου, ενώ με τις θέσεις τους το εφαρμόζουν.
Για να εκλεγούν στις περιφέρειες και τους δήμους αγωνιστές που θα εκπροσωπούν τους λαϊκούς αγώνες, θα μάχονται για το δίκιο του λαού, θα τον ενημερώνουν για τα νέα αντιλαϊκά μέτρα.
Είναι ψήφος διεκδίκησης των σύγχρονων λαϊκών δικαιωμάτων στη σταθερή δουλειά για όλους. Στις σύγχρονες δωρεάν κοινωνικές παροχές στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Πρόνοια. Στο περιβάλλον, στις υποδομές.
Είναι ψήφος υπέρ της λαϊκής συμμαχίας και αντεπίθεσης για ριζικές αλλαγές, για ανάπτυξη υπέρ του λαού και όχι των μονοπωλίων.

Συγκέντρωση την Δευτέρα 1 Νοέμβρη στις 7:00 μ.μ. στην Πλατεία Δεξαμενής στον Πύργο. Θα μιλήσει ο Χρήστος Γιάνναρος υποψήφιος Δήμαρχος Πύργου με την Λαϊκή Συσπείρωση

ΠΥΡΓΟΣ 31/10/2010