Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Στο γραμματέα της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο στο Δήμο Πύργου, Χρήστο Γιάνναρο, απευθύνθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ο Νίκος Τσούκαλης, βουλευτής Αχαΐας εκλεγμένος με τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ και νυν με τις δυνάμεις της «Δημοκρατικής Αριστεράς». Φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος χρησιμοποιεί τις γνωστές και παλιές μεθόδους των πολιτικάντηδων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που προεκλογικά τους θυμούνται ….. όλους.
Τουλάχιστον ο συγκεκριμένος κράτησε τα προσχήματα, αφού το κάλεσμα για ψήφο αφορούσε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όχι το Δήμο Πύργου. Τυχαίο; Μάλλον όχι, αφού η «Δημοκρατική Αριστερά» στο Δήμο Πύργου στηρίζει το νυν δήμαρχο και επίσημο του ΠΑΣΟΚ.
Τους κάνουμε λοιπόν γνωστό ότι οι εργαζόμενοι δε θα εξανεμίσουν την ψήφο τους σε αφερέγγυους υποψήφιους που είναι ακίνδυνοι για την αντιλαϊκή πολιτική και το σύστημα. Αυτές οι πολιτικές δυνάμεις ψήφισαν το Μάαστριχτ, στηρίζουν το μονόδρομο της ΕΕ, την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) και το ξεκλήρισμα της μικρομεσαίας αγροτιάς.
Ο ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, η «Δημοκρατική Αριστερά», η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έχουν κοινή στρατηγική διαχείρισης του συστήματος. Γι’αυτό άλλωστε η «Δημοκρατική Αριστερά» στη συντριπτική πλειοψηφία πανελλαδικά στους Δήμους «συναντιέται»  με στελέχη του ΠΑΣΟΚ και στον Πύργο όχι τυχαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ λένε τα «καλύτερα» λόγια και είναι οι «ζωντανοί προπαγανδιστές» της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ξέρουν ποιος είναι ο σταθερός αντίπαλος αυτής της βάρβαρης πολιτικής και κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να ξεστρατίσει η λαϊκή δυσαρέσκεια.
Οι εργαζόμενοι έχουν στήριγμα το ΚΚΕ. Είναι το μόνο κόμμα που βρέθηκε μπροστά στους αγώνες για να χρεοκοπήσει η πλουτοκρατία και όχι ο λαός. Η απειθαρχία των κομμουνιστών στην Περιφέρεια και στους Δήμους είναι πλεονέκτημα, εγγύηση για δωρεάν βρεφονηπιακούς σταθμούς, ελεύθερους χώρους, ανοικτές παραλίες, πάγωμα τελών – φόρων, μέτρα και έργα που συμφέρουν το λαό.
Περήφανη απάντηση τις 7 Νοέμβρη είναι η μαζική ψήφος σε Δήμους και Περιφέρεια της «Λαϊκής Συσπείρωσης».


Πύργος  3-11-2010
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΕΙΑΣ