Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Μαχητική συγκέντρωση έξω από τη ΔΕΗ στην Πάτρα

Πραγματοποιήθηκε μαζική – μαχητική συγκέντρωση έξω από τη ΔΕΗ με πρωτοβουλία των ΠΑΣΥ (μικρομεσαίοι αγρότες) ΠΑΜΕ (εργαζόμενοι) ΠΑΣΕΒΕ (επαγγελματοβιοτέχνες) ΟΓΕ (γυναίκες) ΜΑΣ (σπουδαστές, φοιτητές) και των Λαϊκών Επιτροπών και Επιτροπών Αγώνα, διεκδικώντας να καταργηθεί τώρα το χαράτσι να μειωθεί το ρεύμα 30%.
Καταγγέλθηκε η στάση της κυβέρνησης και των εκπροσώπων της ΔΕΗ που επιχειρούν διακοπές ρεύματος, παρά τις αντίθετες δημόσιες ψεύτικες δηλώσεις τους. κατηγορηματικά τονίστηκε η αγωνιστική διάθεση ανυπακοής και απειθαρχίας  στη πολιτική της κυβέρνηση του «μαύρου μετώπου» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και της Ευρ. Ένωσης έως την ανατροπή της.
ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ - Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
Είναι τρομοκρατημένοι, γιατί θα χάσουν τα πάντα. Εμείς δεν έχουμε να  χάσουμε παρά μόνο τις αλυσίδες μας. Η Λαϊκή πάλη βρίσκεται σε εξέλιξη και αποτελεί μοναδική και σίγουρη εγγύηση για θετικά αποτελέσματα. Καλούμε όσους  έχουν πληρώσει την α΄δόση κόβοντας το γάλα του παιδιού τους να μην φοβηθούν τις απειλές και τους εκβιασμούς να συστρατευτούν αγωνιστικά να μην πληρώσουν τις επόμενες.
ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Παντού φτιάχνουμε ομάδες περιφρούρησης και παρεμπόδισης, προστατεύουμε τα ρολόγια της ΔΕΗ με κάθε τρόπο. Όπου εμφανιστούν συνεργεία διακοπής αντιδράμε οργανωμένα – μαζικά – δυναμικά, υπερασπιζόμαστε το συγγενή μας, το γείτονά μας, δεν τους αφήνουμε να κόψουν το ρεύμα σε καμία εργατική οικογένεια.
Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα. Να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.
Να πρωτοστατήσουν στους χώρους δουλείας στα πρωτοβάθμια σωματεία ιδιωτικού και δημοσίου τομέα μέσα από μαζικές διαδικασίες για να πάρουν αποφάσεις συμμετοχής στη πανελλαδική πανεργατική απεργία στις αρχές Φλεβάρη.
·        Να παρεμποδίσουμε και να ανατρέψουμε την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης του «μαύρου μετώπου» ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και της Ευρ. Ένωσης

ΠΑΤΡΑ 25/01/12         ΠΑΜΕ – ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ – ΟΓΕ – ΜΑΣ – ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ