Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 6.30μ.μ. στην πλ. ΟΤΕ στον Πύργο.

Πανεργατική, λαϊκή συμμαχία τώρα και αντεπίθεση. Κάτω η κυβέρνηση των μνημονίων, της λαϊκής χρεοκοπίας. Να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ
στις 6.30μ.μ. στην πλ. ΟΤΕ στον Πύργο.

Εργαζόμενε-εργαζόμενη, άνεργε-άνεργη, νέα-νέε,
Σε πολιτικούς ελιγμούς, με στόχο να διασφαλίσουν την ψήφιση των βάρβαρων μέτρων του νέου μνημονίου, προχωρούν οι πολιτικοί εκπρόσωποι της αστικής τάξης, κάτω από την πίεση που προκαλεί η κλιμακούμενη λαϊκή αγανάκτηση για τη βάρβαρη πολιτική τους.
Οι εργαζόμενοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα μπορούν και πρέπει εδώ και τώρα να μεγαλώσουν τις δυσκολίες τους. Πιο αποφασιστικά πρέπει να υψώσουν το αγωνιστικό τους ανάστημα στους τόπους δουλειάς και τις λαϊκές συνοικίες.
ΕΡΓΑΤΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΑ !
Εργαζόμενοι – εργαζόμενες, άνεργοι, νέοι και νέες
Δεν βγαίνει τίποτα με την ατομική προσπάθεια, με το σιχτίρισμα και την κλάψα, με το να περιμένεις να σου βγάλει άλλος “το φίδι από την τρύπα”. Δεν βγαίνει τίποτα με το περίμενε, με τον φόβο. Εξάλλου τώρα δεν σου αφήσανε τίποτα για να φοβάσαι μην το χάσεις παρά μόνο τις αλυσίδες σου.
Τώρα δεν μπορείς να λεςεγώ κοιτάζω τη δουλειά μουγιατί τέτοια δεν έχεις και όταν την έχεις είναι προσωρινή. Τώρα δεν μπορείς να λεςενδιαφέρομαι για τα παιδιά μουγιατί τώρα αποφάσισαν να τα κάνουν σκλάβους στους βιομήχανους, στους επιχειρηματίες. Τώρα δεν μπορείς να λεςδεν απεργώ για να μην με απολύσουνγιατί σε απολύουν και χωρίς να απεργήσεις, χωρίς καν να έχεις περάσει έξω από την πόρτα του σωματείου σου.
Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία, ότι δεν ήξερες, ότι κάτι περίμενες, ότι δεν είχες καταλάβει. Τώρα τα πράγματα είναι πιο απλά, ή στέκεσαι όρθιος, ξεσηκώνεσαι παντού, ή σκύβεις και περπατάς γονατιστός προς την καπιταλιστική κόλαση. Μέση λύση δεν υπάρχει.
Εργαζόμενοι – εργαζόμενες,
Ήρθε η ώρα να ξεσηκωθούμε, το οφείλουμε σε αυτούς που πάλεψαν πριν από εμάς, στους νεκρούς του αγώνα. Το οφείλουμε στα παιδιά μας για να μπορούμε να τα κοιτάμε με περηφάνια στα μάτια, λέγοντας τους ότι δεν γονατίσαμε, δεν τα προδώσαμε.
Δεν φτάνει να ξεσηκωθούμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για μεγάλους, σκληρούς και μακροχρόνιους αγώνες. Δεν αρκούν οι αγώνες που ξέραμε μέχρι τώρα. Ο αντίπαλος είναι καλά οργανωμένος και διαθέτει πολλά μέσα. Απαιτεί να οργανωθούμε σε όλους τους χώρους δουλειάς, να συγκροτήσουμε γερά κλαδικά συνδικάτα, με στηρίγματα σε όλους τους χώρους δουλειάς, εργοστασιακά σωματεία, σωματειακές επιτροπές.
Χρειάζεται όλοι οι εργάτες, τα λαϊκά στρώματα, να οργανώσουμε αγώνες ενάντια σε ΕΕ, εργοδοσία, στις δυνάμεις που τους στηρίζουν, για να πάρουμε στα χέρια μας αυτά που μας ανήκουν, δηλαδή όλα.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
 
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ  
στις 6.30μ.μ. στην πλ. ΟΤΕ στον Πύργο.