Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10.00π.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΕ στον ΠΥΡΓΟ.


Εργαζόμενοι στο ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, μικροί έμποροι και ΕΒΕ, φτωχοί αγρότες, νέοι, γυναίκες, ήρθε η ώρα να συγκροτήσουμε τη δικιά μας, πανίσχυρη λαϊκή συμμαχία που θα πολιορκήσει, θα εμποδίσει και στη πορεία θα ανατρέψει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική της εξουσίας των μονοπωλίων.
ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ-ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ
Βάλε πλάτη για να αλλάξει η κατάσταση στο εργατικό και γενικότερα στο λαϊκό κίνημα. Βοήθησε κι εσύ, να νικήσουμε παντού τον κυβερνητικό-εργοδοτικό συνδικαλισμό και τα δεκανίκια του. Σε κάθε σωματείο και κλάδο, να ισχυροποιηθεί το ΠΑΜΕ.

ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ, ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥ, ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ, ΤΟΥ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥ, ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ.

Οι εργατοπατέρες του ΠΑΣΟΚ στη ΓΣΕΕ αφού πρώτα συνυπέγραψαν με την κυβέρνηση και τους κεφαλαιοκράτες, τοπικά και πανελλαδικά, συμφωνίες για να μας γδάρουν, τώρα παριστάνουν τις «μετανοημένες Μαγδαληνές», για να σε κοροϊδέψουν και να σου ρίξουν στάχτη στα μάτια.
Χωρίς αυτούς το κεφάλαιο και η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να περάσει τον αντιλαϊκό οδοστρωτήρα.
Λένε ψέματα τι δήθεν η κρίση αφορά το χρέος.
Η κρίση είναι αποτέλεσμα της συστηματικής ληστείας της εργατικής μας δύναμης. Το σύστημα μπούκωσε από τα υπερκέρδη και την παραγωγή εμπορευμάτων με μόνο στόχο την αύξηση της κερδοφορίας του κεφαλαίου.
Δεν είναι αποτέλεσμα «διαχειριστικών λαθών». Τα μέτρα δεν αντιμετωπίζουν κανένα χρέος.
Η καπιταλιστική ανάπτυξη γεννάει τις κρίσεις, που στο μέλλον θα γίνονται όλο και πιο καταστροφικές για τους λαούς.
Τα μέτρα μειώνουν μισθούς σε επίπεδο εξαθλίωσης, ξεκληρίζουν τους μικρομεσαίους και την φτωχή αγροτιά, με στόχο να διασωθεί το ποσοστό κέρδους για το κεφάλαιο, να ενισχυθούν κι άλλο τα μονοπώλια.

Χρόνια τώρα σου λέγανε ψέματα. Τώρα πια το ξέρεις.
Για να αλλάξουν τα πράγματα, χρειάζεται η οργή μας να γίνει συνειδητός και συστηματικός αγώνας για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών μας. Σήμερα τα βέλη μας πρέπει να χτυπήσουν στην καρδιά της αδικίας, στην αιτία που είναι υπεύθυνη για τα βάσανά μας. Την εξουσία και των ιδιοκτησία των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων, να στοχεύσουν το πολιτικό και συνδικαλιστικό τους προσωπικό.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 23 ΦΛΕΒΑΡΗ και στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στις 10.00π.μ. στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΕ στον ΠΥΡΓΟ.