Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Την Παρασκευή 18-02-2011 στις 6:00 μ.μ. γίνεται η τρίτη τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου. Το πρώτο και κύριο θέμα που θα κουβεντιαστεί είναι το θέμα των συγχωνεύσεων σχολικών μονάδων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που λειτουργούν εντός των ορίων του Δήμου Πύργου.
Οι Δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης ζήτησαν επίσης να κουβεντιαστούν τα εξής θέματα:
  1. Λειτουργία κολυμβητηρίου Πύργου
  2. Μόλυνση περιβάλλοντος στην περιοχή του πρώην Δήμου Βώλακος από την εκπομπή ρύπων από το εργοστάσιο επεξεργασίας πυρήνα και οι επιπτώσεις στη ζωή των κατοίκων του Δήμου Πύργου.
Και τα τρία θέματα είναι ζητήματα που έχουν επιπτώσεις στην καθημερινή ζωή των λαϊκών οικογενειών. Είναι καθρέφτης της πολιτικής που ακολουθεί και θέλει να συνεχίσει να ακολουθεί η κυβέρνηση, τα αποτελέσματα της οποίας τα βιώνουμε στην καθημερινή μας ζωή. Η υλοποίηση τους αποτελεί επίθεση τόσο στη τσέπη των εργαζόμενων της περιοχής όσο και στην ανθρώπινη διαμονή τους.
Φορτώνει στην τοπική διοίκηση την ευθύνη της λειτουργίας τομέων της καθημερινής ζωής των λαϊκών οικογενειών που θα έπρεπε να είναι ευθύνη της κεντρικής εξουσίας με πόρους που θα εξασφαλίζονται από την τσέπη των ίδιων των Δημοτών.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τα ταξικά σωματεία, την εκπαιδευτική κοινότητα, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, τους γονείς, τους αθλητικούς συλλόγους και όλους τους κατοίκους του Δήμου Πύργου να παρευρεθούν στο δημοτικό Συμβούλιο και να ορθώσουμε τείχος στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει η κυβέρνηση και θέλει το επόμενο διάστημα να γενικευτεί σε όλους τους τομείς της καθημερινής μας ζωής.