Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Ανακοίνωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μόνο η λέξη αθλιότητα ταιριάζει στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και νυν δήμαρχο Ιάρδανου Λάμπη Αριστειδόπουλου ο οποίος σε προεκλογικό φυλλάδιο του μέσα στις πολλές φωτογραφίες έχει και την Γ.Γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Θυμίζουμε ότι το ΚΚΕ με την Γ.Γ. του κόμματος επισκέφτηκε κατά την διάρκεια των πυρκαγιών και μετά αρκετές φορές τον νομό. Επισκέψεις που στο επίκεντρο είχαν να ενισχύσουν το κίνημα των φτωχομεσαίων αγροτών, των εργατών όλων όσων είχαν πληγεί από τις πυρκαγιές που ακόμα διεκδικούν μέτρα αποκατάστασης και στήριξης. Έχει αξία ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία της Γ.Γ. αναφέρεται σε συνάντηση με τους αγρότες της περιοχής, όπου ακάλεστος εμφανίστηκε  ο δήμαρχος Ιάρδανου απ’ ότι φαίνεται  για να φωτογραφηθεί.
Αν νομίζουν ό συγκεκριμένος υποψήφιος και ο συνδυασμός του, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τη <<Δημοκρατική Αριστερά>>, ότι βάζοντας μία φωτογραφία θα ξεγελάσουν το λαό είναι μακριά νυχτωμένοι.
Οι ξεκληρισμένοι αγρότες, οι νέοι και οι νέες, οι άνεργοι , οι γυναίκες γνωρίζουν πολύ καλά ποια πολιτική στήριξαν και στηρίζουν όλοι όσοι βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. Είναι συνυπόλογοι και συνυπεύθυνοι για τα δεινά της εργατικής-αγροτικής οικογένειας.
ΚΚΕ είναι η μόνη λύση. Ισχυροί και με ψήφο οι συνδυασμοί της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ, με υποψήφιο δήμαρχο Πύργου τον Χρήστο Γιάνναρο και αντιπεριφερειάρχη τον Γιώργο Καραπάνο. Για να βγει ενισχυμένη η λαϊκή πάλη , για να πτωχεύσει η πλουτοκρατία και όχι ο λαός.
29-10-2010
Ν.Ε. ΗΛΕΙΑΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.