Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Παρέμβαση για την διακοπή ρεύματος.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Παρέμβαση για την διακοπή ρεύματος.

Στις 14/05/12 αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ στα Λεχαινά απαιτώντας την άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος και το νέο διακανονισμό σε κατοίκους του Βαρθολομιού και των εργατικών κατοικιών οι οποίοι αδυνατούσαν να πληρώσουν τους λογαριασμούς.
Με τη δυναμική κινητοποίηση, η διεύθυνση της ΔΕΗ προχώρησε σε νέο διακανονισμό.
Στη ΔΕΗ καθημερινό είναι το φαινόμενο της διακοπής ηλεκτροδότησης των σπιτιών και των καταστημάτων, είτε λόγω αδυναμίας πληρωμής της κατανάλωσης είτε για να αποφύγει ο κόσμος το φορολογικό χαράτσι, που έχει επιβάλει η προηγούμενη κυβέρνηση.
Το ηλεκτρικό ρεύμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό απαραίτητο για τη διαβίωση κάθε ανθρώπου και δε νοείται να το στερείται κανείς!
Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους τους άνεργους, τους χαμηλόμισθους και τους χαμηλοσυνταξιούχους και συνολικά τα λαϊκά στρώματα να μη φοβηθούν να σηκώσουν το κεφάλι και να σταθούν αλληλέγγυοι μ' όλους τους εργαζόμενους.
Να μην έχουν καμιά αυταπάτη, καμιά αναμονή. Να σηκώσουν ψηλά τη σημαία της υπεράσπισης δικαιωμάτων τους, της ζωής τους, ακολουθώντας το δρόμο της οργάνωσης της πάλης, του συλλογικού αγώνα, σε όλους τους κλάδους , τους τόπους δουλειάς και τους χώρους κατοικίας.
Να απαιτήσουν αγωνιστικά να μη μείνει κανένας χωρίς νερό, ρεύμα, τηλέφωνο, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Τη νίκη την κρίνει ο συσχετισμός δύναμης. Να μην τους αφήσουμε. Είναι χρέος απέναντι σε μας και τα παιδιά μας.