Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΤΡΙΤΗ 29 ΜΑΗ - 8:30 μμ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΡΓΟΥ

Χαιρετισμός: Κώστας Καζάκος, Επικεφαλής ψηφοδελτίου Ηλείας

Εργάτη-εργάτρια, αυτοαπασχολούμενε, αγρότη,
Καμιά αναμονή, καμιά αυταπάτη, καμιά υποταγή! Να ματαιώσουμε και να ανατρέψουμε τα σχέδια παγίδευσης του λαού στους μονόδρομους της Ε.Ε. του κεφαλαίου και των επιχειρηματικών ομίλων!
Την ώρα που προετοιμάζουν τη νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση, επιχειρείται από την αστική τάξη και τα κόμματα του ευρωμονόδρομου μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία αποπροσανατολισμού, εκβιασμών και δημιουργίας νέων κάλπικων διλημμάτων, για να υποτάξουν το λαϊκό ριζοσπαστισμό.
Από τη μια πλευρά η ΝΔ (επικεφαλής του Κεντροδεξιού πόλου) μαζί με το ΠΑΣΟΚ προσπαθούν να υποκλέψουν τη λαϊκή ψήφο καλλιεργώντας την καταστροφολογία με την έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη. Τους γνωρίζεις, η κεντροδεξιά είναι δοκιμασμένη αντιλαϊκή επιλογή. Αποδυνάμωσε, ρίξε ακόμα πιο χαμηλά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τιμώρησε τους αποφασιστικά!
Μην εμπιστεύεσαι τον ΣΥΡΙΖΑ (σαν επικεφαλής της κεντροαριστεράς) που υπόσχεται τη «Δευτέρα παρουσία» ενός δήθεν πιο «ανθρώπινου» καπιταλισμού καλλιεργώντας ψεύτικες ελπίδες. Από κοντά του και η ΔΗΜ.ΑΡ. Η ζωή σου χωρίς ρήξη με την Ε.Ε. και την εξουσία των μονοπωλίων δεν αλλάζει.
Καμιά κυβέρνηση του κεφαλαίου, ό,τι πρόσημο και αν έχει, «δεξιά» - «κεντροδεξιά», «αριστερά» - «κεντροαριστερά», δεν θα υπερασπίσει τα λαϊκά συμφέροντα. Η αγωνία όλων τους είναι να σχηματιστεί κυβέρνηση για να σώσουν τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που μας έφερε μέχρι εδώ, είτε με το μαστίγιο, είτε με το καρότο, είτε και με τα δύο μαζί.
Προσπαθούν να παγιδέψουν το λαό. Η θεωρία της χαμένης ψήφου που καλλιεργούν για να αποσπάσουν νέες ψήφους είναι δοκιμασμένο κόλπο. Χαμένη ψήφο εννοούν την ψήφο στο ΚΚΕ. Υπάρχει πείρα από τα παιχνίδια του δικομματισμού. Παλιότερα, «ψήφο στο ΠΑΣΟΚ για να φύγει η Δεξιά», τώρα «ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ για να μην έρθει η ΝΔ». Το παραμύθι γνωστό…Σκοπό έχουν να σε δεσμεύσουν στις δαγκάνες του καπιταλιστικού συστήματος σπέρνοντας την απογοήτευση και τη μοιρολατρία.
Το ΚΚΕ δεν το βάζουν στο χέρι και αυτό είναι η εγγύηση για να μην βάλουν στο χέρι τους εργαζόμενους και το λαό. Είναι το μόνο αντίβαρο του λαό στην αντιλαϊκή θύελλα που φέρνουν.
Το ΚΚΕ απευθύνει σάλπισμα εγρήγορσης, ετοιμότητας, ασυμβίβαστης πάλης για ρήξη και ανατροπή του σάπιου συστήματος.
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ (ΣΕΒ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ – «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ») ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
Θέλουν αδύναμο ΚΚΕ για να γίνουν παντοδύναμοι οι εκμεταλλευτές μας.
Η απάντηση είναι μία:ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ!
Κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά σας παραμυθιάζουν ξανά! Με ισχυρό ΚΚΕ, να γίνει πρωταγωνιστής ο λαός χωρίς τα δεσμά Ε.Ε. - ΝΑΤΟ με τον πλούτο στα χέρια του.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΖΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ, ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΟΣ Η ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ: ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ! ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ! ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΜΕ ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΚΚΕ!
ΚΑΜΙΑ ΛΑΪΚΗ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ!
ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΑΠΑΤΩΝ!