Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΚΑΖΑΚΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ Επιβάλλεται η υπερψήφιση του Κ.Κ.Ε.

Ο πολύπαθος λαός της Ηλείας αλλά και τα ίδια τα αγαπημένα μας χώματα, έχουν καταπατηθεί αγρίως και έχουν εγκαταλειφθεί στην κακή τους τη μοίρα. Στις 6 του Μάη, μπροστά στις κάλπες, μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία. Τα κόμματα που είναι προσκολλημένα στην Ε.Ε. των μονοπωλίων και των τοκογλύφων, δηλαδή Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ- ΛΑ.Ο.Σ. – ΔΗΜ-ΑΡ. κ.λ.π., έχουν καταδικάσει το Λαό μας στην πείνα, στην ανεργία και στη γενική εξαθλίωση. Καμιά σωτηρία και καμιά λύση των προβλημάτων του δεν μπορεί να περιμένει από τους εκπροσώπους και τους υπηρέτες αυτού του βάρβαρου και απάνθρωπου καπιταλισμού. Τη λύση των προβλημάτων του πρέπει να τη δώσει τώρα ο ίδιος ο Λαός.
Έχω την τιμή, ως υποψήφιος βουλευτής του Κ.Κ.Ε. να καλέσω το Λαό της Ηλείας να ακούσει χωρίς προκαταλήψεις τη φωνή του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας, να συνταχθεί με τις ταξικές δυνάμεις του Λαού μας, να γιγαντώσει το Λαϊκό μας Κίνημα και στις 7 του Μάη να βγεί από τις κάλπες ένας αληθινά Κυρίαρχος Λαός. Να αποδεσμευτεί από την Ε.Ε., να καταργήσει μόνος του τα χρέη που του έχουν φορτώσει στις πλάτες και να γίνει κύριος του πλούτου που ο ίδιος παράγει, γιατί αυτή είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει να ασκήσει τη Λαϊκή του Εξουσία.
Καλώ το Λαό της Ηλείας, στις 6 του Μάη, να σταθεί μπροστά στην κάλπη ηρωικός και υπερήφανος όπως του ταιριάζει, να αποτινάξει τα ψεύτικα διλήμματα και την τρομοκρατία που έχουν εξαπολύσει εναντίον του τα κόμματα των εκμεταλλευτών του και στις 7 του Μάη, να είναι πανέτοιμος να αρχίσει το χτίσιμο της καινούργιας του κοινωνίας της Ισότητας, της Συντροφικότητας και της αληθινής Δικαιοσύνης.
Οι εκλογές στις 6 του Μάη είναι μια ευκαιρία, ίσως η τελευταία μας ευκαιρία. Καλώ τον Ηλειακό Λαό να την αξιοποιήσει. Να στείλει βουλευτή του Κ.Κ.Ε. από το Νομό Ηλείας. Θα είναι, για το συμφέρον του τόπου και του Λαού μας.
Πύργος 3 του Μάη 2012 Κώστας Καζάκος