Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Αγώνας για το σήμερα και το αύριο της εργατικής τάξης.


Αγώνας για το σήμερα και το αύριο της εργατικής τάξης.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 
 
στις 6.30μ.μ. στην πλ. ΟΤΕ στον Πύργο.

Άνεργε – εργαζόμενε, εσύ που βρίσκεσαι ήδη στην ανεργία, που ψάχνεις να βρεις μεροκάματο, εσύ που βρίσκεσαι με το ένα πόδι εκτός παραγωγής, εσύ που κακοπληρώνεσαι ή βρίσκεσαι επί μήνες απλήρωτος,
Μην δίνεις χρόνο στην κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ –ΝΔ-ΛΑΟΣ –Ε.Ε.
Όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν παρθεί μέτρα για να εξαθλιώσουν το λαό, δίνουν συνεχώς γη και ύδωρ στην πλουτοκρατία. Δεν πρέπει να προσδοκάς τίποτα από μια κυβέρνηση που στηρίζει με κάθε τρόπο το κεφάλαιο και σπρώχνει μαζικά τις εργατικές - λαϊκές οικογένειες στη φτώχεια και στην εξαθλίωση. Απελευθέρωσαν τις απολύσεις, κατάργησαν τις αποζημιώσεις.
Δεν πρέπει να αποδεχτείς τη σημερινή κατάσταση.
Δεν πρέπει να αποδεχτείς να σπρώχνονται εκατομμύρια στα χέρια των εργοδοτών και οι ίδιοι να ανακυκλώνουν τη φτώχεια τους μέσα από τα διάφορα προγράμματα που προσφέρουν λίγους μήνες δουλειάς και με μεροκάματα πείνας. Το επίδομα ανεργίας το μετατρέπουν μέσω προγραμμάτων σε επιδότηση στους εργοδότες και τους χαρίζουν τζάμπα εργάτες.
Μην ανέχεσαι να σε κοροϊδεύουν και να σε εξαπατούν.
Την κρίση και τα χρέη δεν τα δημιούργησες εσύ. Είναι δημιούργημα της υψηλής κερδοφορίας, των μεγάλων φοροαπαλλαγών, των τεραστίων χρηματοδοτήσεων των μεγαλοεπιχειρηματιών.
Την ανεργία ήδη την αξιοποιούν και θα την αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο, για να τρομοκρατούν, να εκβιάζουν, για να μειώνουν ακόμα παραπέρα τα ήδη πετσοκομμένα μεροκάματα.
Εμείς έχουμε τη δύναμη! Η θέση μας δεν είναι στις ουρές του ταμείου ανεργίας.
Να ενώσουμε τα χνώτα μας. Να απαντήσουμε με αποφασιστικότητα, με οργάνωση
Η ανεργία βρίσκεται σε κάθε σπίτι και συνεχώς θα μεγαλώνει. Σήμερα είναι ο γείτονας, ο συγγενής, ο συνάδελφος. Αύριο είναι πιθανόν να είναι ο καθένας μας. Μην το βάζεις κάτω, μην ψάχνεις λύσεις εκεί που δεν υπάρχουν.
Στηρίξου στο ΠΑΜΕ. Έλα σε επαφή με το σωματείο σου.
Να δυναμώσει η αλληλεγγύη μεταξύ μας. Όλοι για έναν και ένας για όλους. Το ζήτημα της ανεργίας, δεν είναι αποκλειστικότητα κάποιου κλάδου, ούτε μπορεί να εξαλειφθεί για κάποιον κλάδο. Αντιθέτως, απαιτείται ενιαίος και συντονισμένος αγώνας.
Η ανεργία είναι αγιάτρευτη πληγή για το σύστημα, το οποίο τη γεννά και την αναπαράγει. Η αντιμετώπισή της μπορεί να γίνει μόνο στα πλαίσια μιας κεντρικά σχεδιασμένης Λαϊκής Οικονομίας, με τα μέσα παραγωγής Λαϊκή Περιουσία.
Έλα μαζί μας για να οικοδομήσουμε τη μεγάλη-λαϊκή εργατική συμμαχία. Για να γίνει ο λαός δύναμη εξουσίας. Για να κάνουμε λαϊκή κοινωνική περιουσία τις μεγάλες επιχειρήσεις.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ 
 
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 
 
στις 6.30μ.μ. στην πλ. ΟΤΕ στον Πύργο.