Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Του λαού η πάλη θα τη σπάσει!


Η τρομοκρατία δε θα περάσει! Του λαού η πάλη θα τη σπάσει!
Η γραμματεία Ν. Ηλείας του ΠΑΜΕ καταγγέλλει στο λαό του νομού μας την προσπάθεια τρομοκράτησης στελέχους του ΠΑΜΕ. Συγκεκριμένα και μια μέρα μετά την απεργιακή συγκέντρωση και περιφρούρηση της απεργίας της 10 Φλεβάρη στέλεχος του ΠΑΜΕ δέχθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι από την «Χρυσή Αυγή» της Αθήνας, και ο οποίος τον απείλησε.
Η προσπάθεια τρομοκράτησης είναι ενταγμένη στην γενικότερη προσπάθεια των κρατικών μηχανισμών - ιδεολογικών, κατασταλτικών - για την τρομοκράτηση των εργαζομένων και την υποταγή τους στην πολιτική της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. και όλων των υποστηρικτών της, ΤΡΟΪΚΑ, ΕΕ, πλουτοκρατία .
Κάνουμε σαφές σε κάθε κατεύθυνση ότι το ΠΑΜΕ και τα στελέχη του δεν τρομοκρατούνται και η εργατική τάξη θα κόψει το χέρι όσων το σηκώνουν ενάντια στους αγωνιζόμενους εργάτες. Η τρομοκρατία δε θα περάσει, δε θα σταματήσει τους αγώνες ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης και των κομμάτων που θέλουν τη λαϊκή υποταγή, της ΕΕ, του ΔΝΤ. Ο αγώνας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων, μέχρι να γίνει πράξη το σύνθημα "ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ"».
Καλούμε τους εργαζόμενους, να δυναμώσουν τα σωματεία τους, να ανεβάσουν τη συμμετοχή τους στη δράση τους, να περιφρουρήσουν τους αγώνες τους. Μαζί με το ΠΑΜΕ να μπουν στον αγώνα για τη συνολική ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής των ΝΔ - ΠΑΣΟΚ –ΛΑΟΣ, ΕΕ και πλουτοκρατίας για να καταργηθεί το μνημόνιο, να μην περάσουν τα αντεργατικά αντιλαϊκά μέτρα. Για να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές στο επίπεδο της εξουσίας και της οικονομίας. Για να έρθει στο προσκήνιο ο λαός.