Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ

 
ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ

Στα σκοτεινά και ανώνυμα καταπώς ταιριάζει σε φασίστες λέρωσαν τα γραφεία της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ γράφοντας αντικομουνιστικά συνθήματα και ναζιστικά σύμβολα τα ντόπια τσιράκια του κεφαλαίου, τα μαντρόσκυλα του συστήματος που είτε με την ταμπέλα της Εθνικής Δράσης Ηλείας ή της Χρυσής Αυγής πλασάρονται για σωτήρες. «Στο Βίτσι και στο Γράμμο σαν χώσαμε στην Αμμο» και «f..ck the reds» με υπογραφή το νεοναζιστικό σύμβολο του «στόχου».
Πιστοί στην πολιτική και ιστορική κληρονομιά τους. Οι απόγονοι των προσκυνημένων καταδοτών με τις κουκούλες, των συνεργατών των ΝΑΖΙ, των εθνικιστικών ομάδων που συνταξιοδοτήθηκαν σαν δήθεν αντιστασιακοί από το κράτος για τις υπηρεσίες που πρόσφεραν στην αστική τάξη κυνηγώντας τον ΕΛΑΣ, τους κομμουνιστές και άλλους αντιστασιακούς αγωνιστές, οι ντόπιοι ναζί δείχνουν για μια ακόμη φορά τη σάπια και αποκρουστική τους φάτσα.
Καλούμε το λαό της Ηλείας να βάλει στην άκρη τη σάπια ιδεολογία και πολιτική του κεφαλαίου που εκπροσωπούν οι ναζί. Κάθε εργατικό σωματείο, σύλλογος, αθλητικός, πολιτιστικός, ομάδα γυναικών, τα πενταμελή και δεκαπενταμελή στα σχολειά, οι σπουδαστικοί σύλλογοι, κάθε Λαϊκή επιτροπή, εργαζόμενος να στείλουν μήνυμα καταδίκης. Να μην ανεχτούν τους φασίστες πουθενά. Θέλουν το λαό υποταγμένο με το βούρδουλα για μεροκάματα πείνας «για το καλό του έθνους», δηλαδή για τις τσέπες των βιομηχάνων, τραπεζιτών και εφοπλιστών που τους ταΐζουν. Ονειρεύονται μια Ελλάδα που αυτοί θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τρομοκρατώντας το κίνημα, διασφαλίζοντας με το στρατό όλες τις απαιτήσεις της «ανταγωνιστικότητας» του κεφαλαίου, των τρελών κερδών, όπως έκαναν και στη Μεταξική Δικτατορία και στη Χούντα.
Δεν θα αφήσουμε αυτές τις μαύρες μέρες να πέσουν πάνω στην εργατική τάξη και στους συμμάχους της. Οι φασίστες πρέπει να απομονωθούν, είναι ξένο σώμα στο λαό μας, το μακρύ και βρώμικο χέρι των εφοπλιστών, τραπεζιτών και βιομηχάνων, της αστικής τάξης.
Ξέρουν που χτυπάνε, στα γραφεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, εκεί τους πονάει, αυτός είναι ο στόχος τους και όλα τα άλλα είναι απλά παραπέτασμα καπνού για να εξαπατούν το λαό. Φοβούνται την εργατική τάξη και το κόμμα της το ΚΚΕ. Και καλά κάνουν. Αν νομίζουν ότι έτσι μας τρομάζουν έχουν βαθιά μεσάνυχτα! Δεν μας τρομάζουν, μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο!