Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ!

ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ!
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΝΗ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΣΤΗN ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΕ στον ΠΥΡΓΟ
στις 10.00 π.μ.

    Η τρικομματική κυβέρνηση (Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) με τις μεθόδους και τις πρακτικές του δόγματος του “νόμου και της τάξης” αποφάσισε να κλείσει την δημόσια ραδιοτηλεόραση και να πετάξει στο δρόμο τους εργαζόμενους σε αυτήν, όπως ετοιμάζεται να κάνει με τα Ελληνικά αμυντικά συστήματα και με άλλους δημόσιους οργανισμούς και επιχειρήσεις .
    Όταν οι ανάγκες των πολυεθνικών και της μεγαλοεργοδοσίας επιτάσσουν, τα αστικά κόμματα δεν διστάζουν να αποβάλουν τον όποιο μανδύα κοινοβουλευτικής διαδικασίας και δημοκρατικοφάνειας και να αποκαλυφτεί αυτό που πραγματικά είναι η αστική δημοκρατία. Δικτατορία των πολυεθνικών με κοινοβουλευτικό μανδύα. Υπέρτατος νόμος και αρχή τα συμφέροντα της τάξης που εκπροσωπούν. Αυτά του μεγάλου κεφαλαίου και της αστικής τάξης.
    Η απόφαση για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοφωνίας και τηλεόρασης και των άλλων επιχειρήσεων και οργανισμών. Η απόφαση για την απελευθέρωση του ωραρίου εργασίας και την κατάργηση της κυριακάτικης αργίας. Ο νόμος υπέρ των τραπεζών που ψηφίστηκε για την ρύθμιση των χρεών. Η κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων που χειροτερεύει. Ο νόμος για την πάρα πέρα απελευθέρωση των απολύσεων που ετοιμάζεται να φέρει η κυβέρνηση και άλλα ακόμα αντιλαϊκά μέτρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να πάρει δείχνουν ότι η επίθεση του κεφαλαίου, της τρόικας και της κυβέρνησης κλιμακώνεται και η ανάπτυξη που ευαγγελίζονται θα στηριχτεί στα νεκροταφεία των δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και των άλλων λαϊκών στρωμάτων.
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν είναι μόνοι. Χρειάζεται όχι μόνο να γυρίσουν την πλάτη σ’ αυτούς που χρόνια τώρα προετοίμαζαν την απαξίωση και το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά και να συναντηθούν, να συντονιστούν και να συνεχίσουν τον αγώνα τους συμπορευόμενοι με όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πατρίδας μας.
Με οργάνωση - συσπείρωση δυνάμεων σε κάθε χώρο δουλειάς, να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στον «εργασιακό μεσαίωνα» κεφαλαίου – κυβέρνησης – Ευρωπαϊκής Ένωσης, να βγούμε στην αντεπίθεση σε σύγκρουση με την αντιλαϊκή πολιτική προς όφελος της εργατικής λαϊκής οικογένειας.
Ο συντονισμός του αγώνα με όλους τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι απαραίτητη συνθήκη για να βάλουμε φρένο στην επίθεση για την ανατροπή της πολιτικής της κυβέρνησης– ΕΕ που εξυπηρετεί τα μονοπώλια! Αντιστεκόμαστε στην επιβολή του "νόμου και της τάξης" της κυβέρνησης! Το δίκιο είναι με το μέρος μας και θα το επιβάλλουμε!