Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ομιλία Λαικής Συσπείρωσης Ήλίδας


 

 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ήλιδας πραγματοποίησε κανονικά τη συγκέντρωσή της στις 26/9/2023, μεταθέτοντας την τοποθεσία στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Παρά τις αντίξοες συνθήκες και παρά την αλλαγή της τοποθεσίας δύο ώρες πριν τη συγκέντρωση, το Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας γέμισε με κόσμο, αναδεικνύοντας την ανάγκη των κατοίκων του Δήμου μας, να συζητήσουν για το μέλλον του τόπου, με τον συνδυασμό της Λαϊκής Συσπείρωσης Ήλιδας.

Πρώτος μίλησε ο Βησσαρίων Πολύδωρος, υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ήλιδας. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα του Δήμου, στις ευθύνες όλων των προηγούμενων Δημοτικών αρχών, καθώς και των προσώπων που βρέθηκαν σε θέση ευθύνης τα προηγούμενα χρόνια. Ανέδειξε τον αγώνα που έδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για να υπερασπιστούν δικαιώματα και διεκδικήσεις του λαού του Δήμου μας, όπως την ελεύθερη, χωρίς πληρωμή, είσοδο στο δημοτικό αθλητικό κέντρο της Αμαλιάδας και τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελείται από ανθρώπους μαχητικούς, ειλικρινείς, με ανιδιοτέλεια, γνωστούς στην κοινωνία του Δήμου και για τον λόγο αυτό αξίζει να ενισχυθούν οι δυνάμεις αυτές στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Στο τέλος της ομιλίας του παρουσίασε το πρόγραμμα του συνδυασμού και τις άμεσες προτεραιότητες διεκδίκησής τους.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Σωτήρης Παρίσης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Αναφέρθηκε στην παντελή έλλειψη έργων για την προστασία της ζωής και την περιουσίας των πολιτών, ή έργων που να ικανοποιούν βιοτικές ανάγκες τους. Στάθηκε στην αντιλαϊκή κατεύθυνση της πολιτικής του κ. Φαρμάκη ο οποίος στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία, καθώς και στη συνολικότερη κατεύθυνση των υπόλοιπων παρατάξεων στην Περιφέρεια που στηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ, να ενισχύονται οι μεγαλοεπιχειρηματίες με τα λεγόμενα επιλέξιμα έργα και όχι να καλύπτονται βασικές ανάγκες του απλού λαού που κατοικεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Ανέδειξε την αναγκαιότητα να ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση και στην Περιφέρεια και στον Δήμο Ήλιδας, για να δυναμώσει η μοναδική μαχητική λαϊκή αντιπολίτευση, η δύναμη του λαού σε κάθε βαθμό της τοπικής διοίκησης.