Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Για τους συμβασιούχους


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Ν. ΗΛΕΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το δικαστήριο το οποίο συζήτησε την μονιμοποίηση των συμβασιούχων επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά τον ταξικό του χαραχτήρα, απέρριψε την αγωγή των συμβασιούχων για την μονιμοποίηση τους.
Το δικαίωμα στην εργασία και η μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις ,η καταβολή των δεδουλευμένων τους και η διασφάλιση των δικαιωμάτων τους δεν είναι νομικό ζήτημα και ευκαιρία πλουτισμού ορισμένων επιτηδείων.
Είναι κατ’ εξοχήν πολιτικό ζήτημα. Είναι ευθύνη της κυβέρνησης καθώς και των δημοτικών και περιφερειακών διοικήσεων να μονιμοποιήσουν τους εργαζόμενους και να διασφαλίσουν τα χρήματα για την πληρωμή τους .
Σε αυτήν την κατεύθυνση πρέπει να κατατείνει η δράση των συμβασιούχων και όλων των εργαζομένων .Το ΠΑΜΕ θα συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις ώστε ο αγώνας των συμβασιούχων και όλων των εργαζομένων να αναγκάσει την κυβέρνηση και να την υποχρεώσει στην μονιμοποίηση όλων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Ο αγώνας όλων των εργαζομένων(μονίμων ή συμβασιούχων),σε όλους τους χώρους(δημόσιο και ιδιωτικό τομέα)είναι κοινός. Να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας. Με γενικές συνελεύσεις, με συσκέψεις στους χώρους δουλειάς οργανώνουμε την απεργία της 10 Φλεβάρη και συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.30 στην πλατεία Ελευθερίας στην Αμαλιάδα.

ΠΥΡΓΟΣ 21/01/11